DIAGNOSTIC

DIAGNOSTIC DE LABORATOR

Diagnosticul de laborator oferă aproximativ 80% din informațiile de sănătate ale unei persoane și include un test de sânge general și biochimic, un test de urină și un diagnostic PCR.

Până în prezent, medicina modernă este la un nivel în care multe boli, inclusiv cele grave, sunt tratate deja într-un stadiu incipient al dezvoltării lor. Și cu cât boala este mai puțin lansată, cu atât mai bine și mai repede poate fi vindecată.

În legătură cu această caracteristică, este important să se identifice în timp util tulburările care încep în organism, simptomele care le însoțesc și apoi să se adreseze unei instituții medicale.

Cea mai importantă metodă pentru stabilirea diagnosticului corect în medicina modernă este diagnosticul de laborator utilizat în toate industriile medicinei, în toate etapele mișcării pacientului. Dar ce este diagnosticul de laborator?

Diagnosticul de laborator este un complex destul de larg de lucrări. Aceasta include examinarea generală a pacientului, dacă este necesar-metode suplimentare cu ajutorul unor dispozitive speciale.

CE ESTE INCLUS ÎN DIAGNOSTICUL DE LABORATOR:

Cel mai adesea, în cadrul diagnosticului de laborator, se efectuează o evaluare primară fiabilă a sănătății. Acesta include:

– Analiza biochimică a sângelui (caracterizează starea funcțiilor ficatului, rinichilor, carbohidraților, metabolismului grăsimilor);
– Teste generale de sânge și urină care vor arăta prezența sau absența inflamației;
– Diagnosticarea celor mai periculoase infecții.

De regulă, diagnosticul de laborator se efectuează de mai multe ori. În primul rând, se stabilește tipul bolii, apoi se utilizează diagnosticul de laborator în timpul tratamentului bolii (pentru a controla procesul de recuperare) și la sfârșitul tratamentului (așa-numitul „test de control”), se dezvăluie cât de complet a fost efectuat tratamentul.

URMĂTOARELE EXAMINĂRI POT FI EFECTUATE:

– Studii clinice și biochimice;
– Studii imunologice și alergice;
– Teste expres, inclusiv PCR-diagnostic;
– Bacteriologie, citologie și microscopie;
– Hormoni, oncomarkeri și autoanticorpi;
– Markeri serologici.

Tehnicile de diagnostic dezvoltate în conformitate cu ultimul cuvânt permit stabilirea mai precisă a naturii și a stadiului bolii infecțioase.

Diagnosticul de laborator la Centrul Medical „HELP” permite obținerea celor mai exacte rezultate prin metode alese corect, asigurate de mulți factori: personalul de înaltă calificare, echipamente avansate și aplicarea tehnologiilor avansate de laborator.
Centrul nostru medical „HELP” efectuează un examen complex la cel mai modern nivel, care vă permite să identificați chiar și cele mai mici tulburări din organism și să stabiliți cu mare precizie diagnosticul, să obțineți recuperare.

Prețuri la serviciile noastre